miercuri, 1 septembrie 2010

,,Nu te uita cu ingrijorare, caci Eu sunt Dumnezeul tau.''


“Nu te teme, caci Eu sunt cu tine. Nu te uita cu ingrijorare, caci Eu sunt Dumnezeul tau. Eu te intaresc si tot Eu iti vin in ajutor.''(Isaia 41:10)

Cineva spunea ca Isus ne are pe fiecare scris in inima Lui. Nu este oare acesta cel mai frumos gand? Atunci pentru ce ne ingrijoram sufletele? De ce privim spre cer cu intristare? De ce curg lacrimi in miez de noapte daca fiecare din noi are cate un loc in cer, langa Domnul? Pasim in lume cu teama si privim in jur cu ochii de cercetare. Ne agatam de oameni care sunt la fel de vurnerabili ca si noi, ne hranim cu dragostea lor trectoare si pe timp de furtuna alergam la ei si de multe ori suntem respinsi. Ce poate oferi un om si sa fie etern? Ce poate face un om prin puterea lui?
In incercari, in greutati, in necaz si in lacrimi inveti sa nu te mai increzi in puterea omeneasca ci in puterea Domnului, Dumnezeu adevarat si viu. Si va dau un sfat din suflet, oricine ati fi si orice drum in viata ati ales incredeti-va in Domnul cu toata puterea voastra si cu tot sufletul vostru, minuni se intampla si cand un singur om crede in El, pentru ca Dumnezeu ne iubeste cu o iubire ce nu are margini, cu o iubire pe care nici o fiinta de pe acest pamant nu o poate percepe. Domnul spune „De aceea, pentru că ai preţ în ochii Mei, pentru că eşti preţuit şi te iubesc, dau oameni pentru tine, şi popoare pentru viaţa ta.” in Isaia 43.
Domnul iarta orice pacat, Dumnezeu primeste in bratele Sale orice om, indiferent de trecutul lui. Dumnezeu te ridica si din cea ma adanca prapastie, te pune pe picioare, te intareste si sterge orice lacrima din ochii, pentru ca ta iubeste si vrea sa fi o vesnicie cu El in ceruri. Increde-te in El numai si ai sa vezi. Domnul nu dezamageste pe nimeni si nici nu inchide portile cerului celui ce vrea sa intre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu