Si eu am spus...


Doamne vino! Vino si iarta-ma caci calc pe acest pamant si in urma imi sunt pasi imprimati adanc in pamant pentru ca pacatele imi apasa umeri si inima imi este plina de durere fiindca astazi am vazut ce am sadit in aceasta lume . Si am sadit numai rau, numai ura si am lasat dupa mine lacrimii. Am ales, Doamne, pe oamenii si am fugit dupa ei . Am cautat sa fiu pe placul lor si Te-am uitat pe Tine, pe Tine care imi esti Tata. Dar astazi toti s-au intors impotriva mea si ma inconjoara ca pe un animal injunghiat . Simt stransoarea lor si caut scaparea la Cel pe care pana acum l-am renegat. Dar ma vei ajuta, Tu, Doamne? Ma vei scapa oare de mainile lor pline de furie, de vorbele lor pline de ura, de ochii lor orbi? Ai sa ma salvezi Tata?
Mainile imi sunt intinse spre Tine. Si pielea imi e fierbinte, si ochii imi sunt uscati. Numai sa suspin mai pot caci launturul meu e gol. Dar voi indura orice pentru a primi iertare. Asculta-ma! Asculta-ma daca nu e prea tarziu pentru mine. Asculta-ma caci astazi imi voi scrie suferintele. Salvare vreau!
Se v-a darama in urma mea toate si casa sufletului meu va ramane fara pereti. Ce voi putea spune, eu, atunci Doamne? Cum voi sta eu in fata Ta? Si cum Te voi privi cand nu va mai fi nimic de ascuns? Caci acum pot sa imi acopar infatisarea si sa ma prefac ca Tu nu existi. Dar in ziua aceea ce va vorbi gura mea si ce se va oglindi chipul meu? Ma voi rusina Doamne pana in adancul sufletului meu.
Si lupt, Doamne. Lupt cu sangele meu si firea mea caci pacatul meu e in ele. Dar daca as putea Doamne as scoate tot sangele din vene si as rupe carnea de pe mine ca sa o ard ca jertfa iar cu oasele maini mele as scoate dintre oase inima mea si as inalta-o catre Tine caci Tu esti Domnul Dumnezeul meu si prin Isus am sa ma mantuiesc.
Dar va intalege cineva aceste cuvinte, Doamne? Si daca nimeni nu va intalege nimic atunci voi spune trei cuvinte pe care toti le vor intalege... EU TE IUBESC!