vineri, 29 aprilie 2011

Crinul din Saron


Am facut asa: am deschis Biblia si am pus degetul pe un verset, fara sa ma uit pe pagina, siii... "Caci ai aruncat inapoia Ta toate pacatele mele" Isaia 38:17.

Ce bine reflecta acest verset dragostea lui Dumnezeu! Dar cititi mai sus: "Tu ai gasit placere sa-mi scoti sufletul din groapa putrezirii" si ganditi-va ce ar fi fost pentru noi daca Dumnezeu nu ne-ar fi dat pe Fiul Sau, o jertfa curata si preasfanta. El este crinul din Saron care a fost zdrobit pentru pacatele noastre. El este Stanca din Vesnicie, Salvarea si Dumnezeul nostru. El este paine si apa vie, Domnul al Domnilor! Si ca o floare dupa ce a fost zdrobita emana cel mai frumos parfum de 2000 de ani incoace. Da, El este cu noi in fiecare zi si nu ne paraseste o clipa, ne iarta pacatele, le sterge si le arunca in marea uitari. El ridica pe cel slab si intareste pe cel ce sta sa cada. El e viu in veci de veci.

Cititi mai sus, la inceputul versetului "Iata, chiar suferintele mele erau spre mantuirea mea" si ce vom spune deci in fata acestui pasaj? Ce bine reflecta acest verset intru totul iubirea si preocupare pe care o are Dumnezeu pentru noi, caci pana si „întristările noastre uşoare de o clipă lucrează pentru noi tot mai mult o greutate veşnică de slavă" 2 Cor. 4:8-17. Domnul are o permanenta grija fata de noi, caci chiar ranile ce le provoaca suferinta sunt pentru evolutia noastra in credinta sau pentru o schimbare de care avem nevoie. Orisicum ar fi toata slava, cinstea si lauda este a Domnului.

3 comentarii: